Jdi na obsah Jdi na menu
 


Turnaj - mladší žáci - 28.2.2016 - Bystřice p/H.

Opět na stupních vítězů - 3. místo
Soběchleby - SK Hranice 3:1
V prvním utkání jsme předvedli vynikající útočný výkon a svým kvalitním pohybem, náběhy soupeře do útočných akcí nepouštěli.

Soběchleby - Vyškov 2:2...
Utkání jsme měli více ze hry, několikrát jsme orazítkovali brankovou konstrukci, avšak zápas skončil remízou. Mrzet nás mohou lehce obdržené branky.

Soběchleby - Viktorie Přerov II. 5:2
Ve 3. utkání jsme narazili na Viktorii Přerov. Odehráli jsme nejlepší utkání na turnaji. Zápas byl velmi vyhecovaný a nasazení obrovské. Opět kvalitním pohybem jsme soupeře dostávali pod tlak, kterému v mnoha případech nezbylo než faulovat. Bezesporu to byl jeden z nejlepších, ne-li nejlepší výkon této party v historii v hale.

Soběchleby - FC Fastav Zlín 0:2
Na zápas jsme se těšili, očekávání bylo veliké. Zlínský tým i přes nižší věk ukázal velkou kvalitu ve hře jeden na jednoho. Kvalitním obsazováním, nečekaně tvrdou hrou(ale čistou) nás k ničemu nepustil. Některé akce Zlínských byly jako z trenérské učebnice.

Soběchleby- Viktorie Přerov I. 3:8
V posledním zápase jsme se v přímém boji o stříbro střetli s prvním týmem Přerova. V útkání jsme nebyli horší, ale ukázalo se kde nás tlačí bota. Dostáváme spoustu zbytečných gólů a v tomhle utkání to byl extrém. Za obranou činností zodpovídá celý tým, tam musíme zabrat a hlavně s brankáři. Černou kaňkou byl přístup některých hráčů ve fázi kdy už bylo rozhodnuto. Musíme se naučit i prohrávat, kdybychom byly "superdobří" nehrajeme okres.

Jeden zápas turnaj nepokazil, všichni jsme si to užili a pocit další medaile je hřejivý.

 
Fotka uživatele TJ sokol Soběchleby oddíl kopané-mládež.